Tijdens- en na je studie moet jij in contact komen met bedrijven voor stages of een baan. Wij weten dat het soms lastig is om de eerste contacten te leggen en dus willen we je hier graag mee helpen!

Via het carrièreplatform The Shortlist kan jij een persoonlijk profiel aanmaken om zo gekoppeld te worden aan bedrijven. Ook kan je zelf rond kijken tussen verschillende bedrijven en hun vacatures. Dit doet The Shortlist door jou verschillende assessments te laten doen waarbij jij erachter komt wat jouw persoonlijkheid is, wat jou motiveert en wat jij belangrijk vind op de werkvloer. Daarnaast kun je 101 competenties trainen door de serious games te spelen die op het platform aangeboden worden.

Je krijgt een uitnodiging via je mail, en zal een paar keer per jaar via mail een update over vacatures krijgen. Er zullen meerdere relevante partners aan The Shortlist toegevoegd worden door SIM. Maak zo snel mogelijk een account aan en ontdek een nieuwe manier van stages en werk zoeken!

Hoe maak ik een account?
Ga naar: The Shortlist en sign up als Member. Hierna kan je je eigen profiel volledig maken en in contact komen met onze partners!

 


Actie Merkambassadeursschap
De zon is weer begonnen met schijnen en binnenkort is het weer zomervakantie. Ben jij iemand die op zoek is naar een flexibele bijbaan waarbij je zelf bepaald hoeveel uur je werkt en wil je op korte termijn alvast wat geld verdienen voor de komende zomerperiode?

En ben jij iemand die ervan houdt om te werken in de open buitenlucht en het leuk vindt om tegelijkertijd met mensen in contact te staan om promotiewerk te verrichten, dan hebben we een interessant aanbod!

Wat ga je doen?
Als merkambassadeur mag jij promotiewerk gaan verrichten voor populaire merken waaronder Red Bull, Coca-Cola, Heineken, Grolsch en nog veel meer! Je bent heel de dag gezellig in gesprek met mensen waarbij je tegelijkertijd promotie maakt door middel van het uitdelen van populaire merkproducten en samples.

Je werkt zowel individueel als in groepsverband en buiten een standaard uurtarief zijn er ook nog mogelijkheden om extra geld door middel van salesbonussen te verdienen! Zelfs de reisuren die je onderweg naar locatie maakt worden met een gedeeltelijk tarief vergoed.

Voordelen

  • Zelf bepalen hoeveel uur je per week werkt!
  • Zelf bepalen wanneer je werkt (flexibel)!
  • Je werkt buiten in de zon / in de open buitenlucht!
  • Je hebt veel sociaal contact met mensen tijdens het werk!
  • Leuke bijbaan waarmee je jezelf ontwikkeld!
  • Vast uurloon dat je kan aanvullen met goede bonussen!
  • Leuke werksfeer/ promotielocaties!
  • Mogelijkheid om met medestudenten samen te werken!

Voorwaarden
- Je beheerst de Nederlandse taal

Nog geïnteresseerd? Meld je dan nu aan op: http://eepurl.com/dsrk2P

Lees meer over onze partners