Banner Boekenservice2

De boekenservice is nu geopend! Indien je vragen of opmerkingen hebt, zijn wij te bereiken op boekenservice@svsim.nl.

Korting

Als lid van de vereniging ontvang je altijd 15% korting op Engelstalige schoolboeken. Van week 8 tot week 2 (en blok 1 tot week 4) van elk blok ontvang je 10% korting op Nederlandstalige schoolboeken. Buiten deze periode ontvang je 5% korting op Nederlandstalige schoolboeken. (Zie: Wet op de vaste boekenprijs)

Hoe bestel ik mijn boeken?

Bovenaan deze pagina staat een button die leidt naar de webshop van onze partner. Daar kan je een bestelling plaatsen voor je schoolboeken. Tijdens de bestelprocedure kan je aangeven SIM-lid te willen worden (10-15% korting), geen SIM-lid te willen worden (5% korting), of dat je al SIM-lid bent. Wanneer je besluit lid te worden, dien je bij het ophalen van je boeken een inschrijfformulier in te vullen. Wanneer je aangeeft dat je al lid bent, wordt dit tijdens het ophalen van je boeken gecontroleerd.

Waar en wanneer kan ik mijn boeken ophalen?

Bestelde boeken kan je ophalen zodra je bericht hebt gekregen dat de bestelling beschikbaar is om af te halen, in het lokaal van de vereniging, ook wel bekend als het SIM-lokaal (Slinger 6.41 in Den Haag, DIF 2.89 in Zoetermeer), tussen 10:00 en 14:00. Hoe eerder je je bestelling plaatst, hoe eerder je deze kan ophalen!

Boekenlijst

Wij ontvangen de boekenlijsten van de Faculteit aan de hand van  het studentenstatuut van je opleiding. Dit statuut is bindend. Dat betekent dat als hier fouten in zitten de Academie in de meeste gevallen verplicht is om je het aanschaf bedrag van je boeken terug te geven. Meer informatie over de opbouw van je opleiding vind je in de informatie van school. Mocht je nog extra boeken nodig hebben in de loop van het jaar, neem dan contact met ons op, op boekenservice@svsim.nl De prijzen die op deze lijsten staan zijn richtprijzen en komen dus niet altijd overeen met winkelprijzen. De prijzen die wij aanbieden in de webshop zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Het kortingspercentage echter, staat volledig vast!

Bestel je boeken via deze link!

Lees meer over onze partners

 

   SIM HU footer
   bolcom  hoffelijk.png  logo JEM id3
betabit logo s WebinarGeekLogo logo valori