Studiereis

Dit jaar zijn we voor de elfde keer op reis studiereis gegaan! Na Barcelona, Lissabon, Madrid, Sevilla, Valencia, Faro, Pula, Porto en Bologna zijn we met een groep studenten van SIM naar het culturele Budapest geweest.

Wat is studiereis?

Simpel gezegd, een gezellige week verblijven in een interessant land. De taskforce maakt een programma met activiteiten voor de hele groep en wanneer het activiteit van de dag klaar is, is er ook meer dan genoeg tijd om er zelf op uit te trekken en een Long Island Iced Tea of een Fristi te drinken. Een week vol met gezelligheid terwijl je ook nog educatief bezig bent!

Waarom zou je meegaan?

Wie wil er nou niet een week lang gezellig doen met ongeveer 30 studenten? Grote kans dat je vrienden voor het leven maakt terwijl je in de zon op een terrasje zit. En misschien leer je van iemand nog wel een gek dansje. Studiereis is een combinatie tussen plezier, ontmoeting, creativiteit en educatie. Waar gaat hij heen? Niemand die het weet! Binnenkortâ„¢ vindt de Location Reveal Borrel plaats, waarna je je direct fysiek en online kan inschrijven voor de reis! Meer informatie komt er snel aan.

Heb je vragen of opmerkingen? Voor al deze dingen kan je contact opnemen met de Taskforceleden. Of stuur een mailtje naar [email protected]

Om een indruk te krijgen van de sfeer op studiereis: