Easy-LMS

Easy LMS is een typisch kleinschalig softwarebedrijf uit Delft, met een internationaal karakter. Het bedrijf heeft een uiterst gebruiksvriendelijk Learning Management Systeem (LMS) dat zich onderscheidt door Dutch Design. Met dit LMS kunnen trainers en consultants in een handomdraai volledige trainingsprogramma's aanbieden aan het midden- en kleinbedrijf, waarmee ze volledige ontzorging bieden op het gebied van personeelsontwikkeling. Wereldwijd maken al 1.500 klanten gebruik van dit LMS.

Bij Easy LMS beschikken ze over alle benodigde expertise om het LMS succesvol te maken. Een toegewijd team van software-engineers, zowel front-end als back-end, voert dagelijks verbeteringen door. Servicemedewerkers staan klaar om klanten te ondersteunen bij het gebruik van het LMS. Ook sales, marketing en productmanagement worden intern verzorgd. Alle medewerkers delen hetzelfde doel: het realiseren van de beste gebruikerservaring voor klanten, terwijl ze tegelijkertijd blijven leren.

Binnen de bedrijfscultuur staat leren centraal. Collega's krijgen de ruimte om buiten hun comfortzone te treden, fouten te maken en daarvan te leren. Deze benadering wordt aangemoedigd in een veilige, non-hiërarchische omgeving, wat bij Easy LMS tot uiting komt in:

Geen strikte deadlines.

Geen overwerk.

Korte communicatielijnen; de eigenaars maken deel uit van het team.

Een iteratieve aanpak, in kleine stappen. Geen sprints van 3 weken, maar 2 tot 4 dagen werken aan iets nieuws.

Afwisseling van serieus werk met ontspanning, zoals vrijdagmiddagborrels, smakelijke lunches en play weeks waarin niet aan dagelijkse taken wordt gewerkt.

Dankzij de open cultuur en de nadruk op persoonlijke ontwikkeling en groei is de overgang van studentenleven naar professioneel leven minder ingrijpend. Niet verwonderlijk blijven veel programmeurs en consultants na hun stage vaak werkzaam bij dit bedrijf. Het motto van Easy LMS luidt: Keep calm and be proud!