WebinarGeek banner SIM website

WebinarGeek is webinar software met marketing tools en statistieken. Met ons platform is het voor gebruikers mogelijk om volledig zelfstandig webinars te organiseren.

Webinars zijn interactieve online presentaties en worden door bedrijven ingezet voor sales&marketing, training&opleiding en communicatie.

WebinarGeek is opgericht in 2015 te Zoetermeer en vanuit die plek werken we nog steeds elke dag hard om ons platform beter en leuker te maken.
Want het is ons doel om software te maken waarmee het leuk is om te werken en mensen ook echt succesvol zijn. Wij helpen onze gebruikers daar heel graag bij!

Dat doen wij door goed na te denken over UI en UX. Want dat software goed werkt, is geen verkoopargument meer. Dat is gewoon zoals het moet zijn. Voor ons moet het ook logisch zijn om mee te werken en mag het er sexy uitzien ook!

Voor het live streamen maken wij gebruik van WebRTC (WebRealTimeCommunicaton). Waarmee het mogelijk is om zonder vertraging, direct vanuit de browser live te streamen. Op het gebied van WebRTC toepassen voor live streamen naar grote aantallen kijkers, zijn wij echt een pionier.

Kom in contact!
Ons succes wordt bepaald door het succes van onze gebruikers. En juist daarom komen wij graag met hen in contact en helpen wij waar kan. Dat doen we door online kennis te delen in onze Academy of tijdens 1-op-1 gesprekken. Uiteraard doen wij dat online ;-)

Wil jij meer weten over WebRTC of webinars? Of lijkt WebinarGeek je een interessant bedrijf voor een stageplek, bijbaan of grote mensen baan?

Neem dan eens een kijkje op onze website en neem contact met ons op. Wij komen graag met je in contact, online of irl!

Lees meer over onze partners

 

   SIM HU footer
 logohhs  bolcom  hoffelijk.png  logo JEM id3
betabit logo s WebinarGeekLogo logo valori