studiereis header

In de tweede helft van jaar, in de herfstvakantie, organiseert SIM een studiereis. De studiereis is, naast een uitstapje naar het buitenland, ook een plaats waar de studie een week lang op een leuke manier in de praktijk wordt gebracht rondom een thema.

Dit jaar gaan we voor de achtste keer op reis! Na Barcelona, Lissabon, Madrid, Sevilla, Valencia, Faro en Pula gaan we in de herfstvakantie met een groep studenten en docenten van De Haagse Hogeschool en Hogeschool Leiden naar een fantastische locatie. 

Wat is studiereis? 
Op studiereis ben je een week lang bezig met het ontwikkelen van een interactief project gebaseerd op de locatie van de reis. Dit doe je samen met je medestudenten en een groep docenten. Aan het einde van de week test je het project met de inwoners van de stad. Naast het werken aan een mooie installatie is er ook meer dan genoeg tijd om er zelf op uit te trekken en een Long Island Iced Tea of een Fristi te drinken. 

Een week vol met gezelligheid terwijl je ook nog educatief bezig bent! 

Wanneer vertrekken we? 
Deze onvergetelijke reis vindt plaats in de herfstvakantie. We vertrekken zaterdag 20 oktober en op zaterdag 27 oktober ben je weer veilig thuis. 

Waarom zou je meegaan? 
Wie wil er nou niet een week lang gezellig doen met 30 studenten en je 5 favoriete docenten? Grote kans dat je vrienden voor het leven maakt terwijl je in de zon op een terrasje zit. En misschien leer je van iemand nog wel een gek dansje. Studiereis is een combinatie tussen plezier, ontmoeting, creativiteit en educatie.

Voorwaarden & Inschrijving:
Om mee te mogen als student moet je op het moment dat de reis plaatsvindt ingeschreven staan bij één van de opleidingen van de Faculteit IT & Design aan De Haagse Hogeschool of aan de faculteit van de Hogeschool Leiden. Het is niet verplicht SIM of Syntax lid te zijn, maar dat mag natuurlijk wel.

Waar en hoe schrijf ik mij in?
De inschrijving start op woensdag 9 mei 2018 om 08.00 uur in het SIM-lokaal van zowel Den Haag (Sl. 6.41) als Zoetermeer (DIF 2.89). Hoe leden van Syntax zich gaan inschrijven, volgt nog. Het is verplicht om je paspoort of ID-kaart mee te nemen als je je inschrijft. Ook vragen we tijdens het inschrijven je bankgegevens, dus houd deze bij de hand.

Heb je vragen, opmerkingen of liefdesverklaringen? Voor al deze dingen kan je contact opnemen met de Taskforceleden: Albert, Jasmijn, Rimmert, Charlotte en Sluimer. Of stuur een mailtje naar studiereis@svsim.nl

Om een indruk te krijgen van de sfeer op studiereis: de aftermovie van vorig jaar (Pula):

Meer informatie en updates?, kijk op de Facebook pagina

Afgelopen studiereis locaties:

Lees meer over onze partners

   

   

    SIM HU footer   Bartosz Footer