over sim

SIM staat voor Studievereniging voor ICT & Media en is opgericht op 31 augustus 2006. SIM is ontstaan uit de een groep studenten die zorg droeg voor de organisatie van de introductieweek van de Faculteit IT & Design). Over de jaren heen is SIM uitgegroeid tot een losstaande organisatie, met als doel het verbeteren van de studiesfeer en het verbreden en verdiepen van de de studies op de Faculteit IT & Design op De Haagse Hogeschool, voor haar leden en voor studenten van de Faculteit.   De Faculteit IT & Design verzorgt 3 opleidingen waarvan HBO opleiding uit meerdere varianten bestaat:

SIM heeft momenteel twee locaties, Den Haag en Zoetermeer. SIM Zoetermeer is opgericht in april 2012 en is ontstaan uit een groep studenten die graag wilden dat er een hechtere band kwam tussen de studenten op de locatie Zoetermeer van De Haagse Hogeschool. De locatie Zoetermeer wordt aangestuurd door het locatiebestuur. SIM wordt als geheel bestuurd door een groep van vier tot vijf studenten die studeren aan de Faculteit IT & Design. Vanuit het bestuur en het locatiebestuur worden de commissies en taskforces aangestuurd.

SIM Strategisch Beleid 2014-2019

Het bestuur 2013-2014 heeft samen met de leden een strategisch beleid opgesteld. Dit beleid biedt een leidraad en handvatten voor de komende 5 jaar. Het bestuur 2013-2014 wil iedereen die heeft meegeholpen aan het tot stand brengen van dit document ontzettend bedanken en hoopt dat dit document blijft leven binnen de vereniging. Ter ondersteuning van het document - die met de leden intern gedeeld wordt - is onderstaande video gemaakt.

Lees meer over onze partners

 

   SIM HU footer
 logohhs  bolcom  hoffelijk.png  logo JEM id3
betabit logo s WebinarGeekLogo logo valori