word lid.png

 

Benieuwd naar wat SIM jou te bieden heeft? Jaarlijks doen wij van alles op het gebied van onderwijs, gezellige activiteiten en denken we aan je carrière na afloop van je studie. Wij gaan je wegwijs proberen te maken op de faculteit IT & Design en laten je kennis maken met het Haagse studentenleven.

Korting
10% Korting op stuvia en jaarlijks knaekpassen. 

Reizen
Wij bieden door het jaar heen Studiereis en Wintersport aan. Wil je naar een warm Europees land nieuwe dingen ontdekken, of juist naar een koude locatie over een sneeuwige landschap naar beneden suizen? Dan zit je bij ons terecht.

Educatief
Educatieve workshops om je te helpen met je studie of wat cools leren. Zo kan er behoefte zijn voor een Microbit workshop voor de ICT-ers of een Adobe cursus voor de CMD-ers. Wij kijken waar behoefte naar is en zetten ons daarvoor in!

Gezelligheid
Naast studeren zoek jij natuurlijk ook soms ontspanning en gezelligheid op. We gaan elk jaar op wintersport, maar je kan ook maandelijks aansluiten bij borrels, spelletjesavonden, sportactiviteiten of LAN-party’s.

Carrière
Daarnaast is het ook belangrijk om tijdens je studie bezig te zijn met je carrière en het zoeken naar bijvoorbeeld een stage. Wij bieden een uitgebreid netwerk aan, organiseren inhouse-dagen en netwerk markten.

Onze Partners

logo Linden 
hhs nl groen hex
blackgate logo
quintor