Word lid!

Benieuwd naar wat SIM jou te bieden heeft? Jaarlijks doen wij van alles op het gebied van onderwijs, gezellige activiteiten en denken we aan je carrière na afloop van je studie. Wij gaan je wegwijs proberen te maken op de faculteit IT & Design en laten je kennis maken met het Haagse studentenleven.

Korting

Stuvia geeft korting aan SIM-Leden! Heb jij behoefte aan een samenvatting, oefentoetsen of extra uitleg? Klik hier voor 10% korting!

Reizen

Wij bieden door het jaar heen Studiereis en Wintersport aan. Wil je naar een warm Europees land nieuwe dingen ontdekken, of juist naar een koude locatie over een sneeuwige landschap naar beneden suizen? Dan zit je bij ons terecht.

Educatief

Educatieve workshops om je te helpen met je studie of wat cools leren. Zo kan er behoefte zijn voor een Microbit workshop voor de ICT-ers of een Adobe cursus voor de CMD-ers. Wij kijken waar behoefte naar is en zetten ons daarvoor in!

Gezelligheid

Naast studeren zoek jij natuurlijk ook soms ontspanning en gezelligheid op. We gaan elk jaar op wintersport, maar je kan ook maandelijks aansluiten bij borrels, spelletjesavonden, sportactiviteiten of LAN-party’s.

Carrière

Daarnaast is het ook belangrijk om tijdens je studie bezig te zijn met je carrière en het zoeken naar bijvoorbeeld een stage. Wij bieden een uitgebreid netwerk aan, organiseren inhouse-dagen en netwerk markten.

Word lid!