Bartosz Banner

Wie is Bartosz?

Wij zijn Bartosz, grensverleggend specialist in software testen. Onze twee kantoren zijn gevestigd in Veenendaal en Den Haag. Als testconsultant ga je aan de slag bij onze toonaangevende opdrachtgevers die door het hele land verspreid zitten. De meeste medewerkers van Bartosz wonen en werken in de regio Den Haag. Klanten van ons zijn bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, verschillende ministeries, Rabobank, Nederlands Voedsel en Warenautoriteit (NVWA), KLM en Bol.com. Bij Bartosz werken talentvolle consultants met ‘hard skills’ zoals een ICT achtergrond, HBO of WO niveau en een scherp analytisch denkvermogen. Maar ook ‘soft skills’ waaronder uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, passie voor het testvak en een ‘fun to work with’ karakter. Testers die high impact applicaties en systemen analyseren, risico’s blootleggen en barrières wegnemen met maar één doel: een bijdrage leveren aan de dienstverlening van onze klanten.

 

Work hard, play hard

Onze mensen vormen de drijvende kracht achter Bartosz. We lopen daarom voorop in trainen en opleiden, kennen een horizontale organisatiestructuur en hechten veel waarde aan een inspirerende interne cultuur vanuit de ‘work hard, play hard’ mentaliteit. We zijn een jong, snelgroeiend bedrijf en vieren samen successen. Zo viert Bartosz jaarlijks haar verjaardag met alle medewerkers tijdens een weekend weg naar een leuke stad. Cindy Pol, Bartoszian én oprichtster van SIM vertelt: “Afgelopen jaar zijn we met bijna al onze 130 collega’s naar New York geweest! Hoe gaaf is dat? Ook organiseren we ieder jaar een familieweekend voor medewerkers én hun partners en kinderen. We vieren uitgebreid Sinterklaasz en Kerszt, organiseren een Nieuwjaarszfeest, gezellige teamuitjes en doen mee aan de Run for Kika.” De bedrijfscultuur van Bartosz is een familiecultuur. Met grote betrokkenheid, loyaliteit en een vriendelijke werkomgeving. Niet voor niets zijn we meerdere keren uitgeroepen door zowel Computable als het NRC als de beste (ICT) werkgever, met de meest tevreden werknemers.

 

Bartosz en SIM?

Bij Bartosz zijn we altijd op zoek naar ambitieuze toppers met passie voor ICT. Jaarlijks organiseren we een Test engineer traineeship waarvoor we junior agile test engineers aannemen. Daarom een logische stap voor ons om de samenwerking op te zoeken met SIM: dé studievereniging van de Faculteit IT & Design van De Haagse Hogeschool. Wij hopen via SIM met jou in contact te komen! We informeren je graag over het testvak via blogs in de nieuwsbrief en op facebook. Daarnaast willen we deelnemen aan de leuke evenementen die georganiseerd worden, en ook nodigen we je in 2018 uit bij ons op kantoor!

 

Meer weten over Bartosz? Bekijk dan onze bedrijfsfilm.

Lees meer over onze partners

 

   SIM HU footer
   bolcom  hoffelijk.png  logo JEM id3
betabit logo s WebinarGeekLogo logo valori